YKSITTÄISEEN OTTELUUN

Tarvitsetko ammattimaista erotuomaritoimintaa otteluusi? Klubin kautta saat tilattua erotuomarit kaikentasoisiin otteluihin, oli sitten kyseessä harrastepeli tai pääsarjatasoinen harjoitusottelu. Etsitkö harjoitusotteluun vastustajaa tai etsittekö salia ottelua varten? Ei hätää, tarvittaessa etsimme teille vaikka molemmat!

HINNASTO

Hinnat sisältävät yhden erotuomarin kaikkine kustannuksineen (matkat, asettelu- ja taloushallinto) Jyväskylän alueella pelattaviin harjoitusotteluihin. Tilaamalla Klubilta tuomarit, sinä päätät ottelujen peliajat. Kahdella erotuomarilla pelattaviin harjoitusotteluihin sovitaan hinnat erikseen tilaajan kanssa tapauskohtaisesti, jotta kustannukset pysyvät kohtuullisina.

E/F/G-juniorit 25€

D/C/B-juniorit 30€

A-juniorit ja muut SM-sarjatasoiset junioriottelut 35€

2-6 Divisioonat 35€

Pääsarjatasoisiin otteluihin hinta sovitaan tapauskohtaisesti erikseen tilaajan kanssa. Ole yhteydessä iiro.nahkamaki ät erotuomariklubi.fi.
Annamme kaikkiin tilauksiin 2h vastaus- ja reagointitakuun.

UUTUUS! Klubilla on ollut käytössään keväästä 2018 GoPro ja kuvaamme mahdollisuuksien mukaan kaikki tuomaroimamme ottelut. Saat ottelutallenteen käyttöösi 5€/joukkue lisähintaan. Ensimmäinen otteluvideo on sinulle aina ilmainen!

Huom! Edellä mainittu hinnasto on voimassa Keski-Suomessa. Etelä-Suomessa hinnoittelukategoriat ovat samat (25-35€/ottelu) + julkisen liikenteen meno-paluumatkakorvaus tuomarille! Suomen Erotuomariklubi pidättää oikeuden kaikkiin hinnoittelujen muutoksiin.

Mitä enemmän tilaat pelejä kerralla, sitä enemmän tulemme sinua hinnoissa vastaan. Tutustu myös Klubin lahja- ja yrityslahjakortteihin täältä!

Mikäli tarvitset tuomareita turnaukseen, tilaa ne tämän lomakkeen kautta.

TILAAJAN TIEDOT

OTTELUN TIEDOT

Tilaamalla hyväksyt tilausehdot.

Turnausmuotoisiin otteluihin hinnasto neuvotellaan tilaajan kanssa tapauskohtaisesti erikseen ottaen huomioon ottelumäärät ja peliajat huomioiden kustannuksien pysymisen kohtuullisina.

 

Yhteistyöseurat