REFERENSSIT

Suomen Erotuomariklubi on toimittanut erotuomarit jat toimitsijat jo yli 1800 otteluun kahden ensimmäisen toimintavuotensa aikana. Olemme olleet erittäin aktiivisia uusien erotuomareiden rekrytoinnissa, vanhojen erotuomarien aktivoinnista (takaisin) lajin pariin ja olemme toimineet aivan uudelaisena edelläkävijänä suomalaisella sekä kansainvälisellä erotuomarikentällä. Tästä alta pääset lukemaan isoimmista kokonaisuuksia, joita olemme yhteistyöseurojemme kanssa päässeet toteuttamaan. Meidän palveluja suosittelee täysin mielellään yli 90% tilaajistamme.

Uudenlaisen erotuomariyhteisön kasvattaminen ja Klubin mentor-ohjelman toteuttaminen

Meitä on jo yli 40 ja pystymme toimittamaan halutessasi erotuomarit kaikille Suomen sarjatasoille. Koulutamme, valmennamme ja toimimme edunvalvojina kaikille Klubilaisille. Kaikki Klubilaiset ovat yhteisössämme tasa-arvoisia ja tuemme toinen toisiamme kentällä ja sen ulkopuolella. Käytössämme on kaikille Klubilaisille tarjolla oleva mentor-ohjelma, joka sisältää sekä intensiivistä koulutus- ja valmennustoimintaa kokeneemmalta Klubilaisille aloittelevalle että sähköisen oppimisympäristön Klubilaisen omaa kehitystä tukemaan hänen omien tavoitteiden mukaisesti. Olemme lisäsi hankkineet Klubilaisten ja yhteistyöseurojen käyttöön GoPron, jonka avulla Klubilaiset saavat oman kehityksensä tueksi koulutusmateriaalia ja yhteistyöseura halutessaan ottelutallenteen.

Zone-liiga 2017-2018 & 2018-2019

Zone-liiga on Keski-Suomen alueella O2-Jyväskylän ja Happeen juniorialuesarja, johon osallistuu vuosittain yli 60 joukkuetta. Pelejä on tähän mennessä noin 1000 ympäri Keski-Suomea, joihin toimitimme erotuomarit. Osallistumme aktiivisesti koko juniorialuesarjan kehitystyöhön ja kaikki Zone-liigan ottelut ovat alkaneet ja päättyneet minuutilleen ajallaan. Parhaimmillaan otteluja on pelattu kolmella-neljällä eri paikkakunnalla samanaikaisesti yli 30.

Yli 800 harjoitus- ja harjoitusturnauksien ottelua alkaen elokuusta 2017

Olemme syksystä 2017 lähtien toimittaneet erilaisiin harjoitusotteluihin ja -turnauksiin erotuomarit yhteensä noin 800 otteluun. Pystymme vastaamaan kaikkiin nopeankin aikavälin tilauksiin.

Talent Cup 2018 & 2019

1200 pelaajaa ja noin 180 ottelua G-junioreista D-junioreihin asti. Tarvitseeko sanoa enempää? Tarvitsee; koulutimme järjestävän seuran (O2-Jyväskylä) talkootuomarit turnausta varten, teimme heille erotuomarointiohjeistuksen ja rekrytoimme heistä muutaman halukkaan tuleviksi Klubilaisiksi! Kentältä kuultua: ”Olisi pitänyt tilata kaikki erotuomarit teiltä”

Naisten harrasteturnaus Uuraisilla 2017&2018 (yhteensä yli 70 ottelua), PirPa ry:n miesten ja naisten harrasteturnaukset keväällä ja välipäivinä 2018, Pisaba puulaaki 2018 & 2019 , Happeen & O2:sen Katusähly-turnaukset 2018 & 2019, Street Hockey Jyväskylä 2018, Flanels ry:n 20-vuotisjuhlatapahtuma, Suosählyn SM-kisat 2018

Jokaisesta ottelusta näissä turnauksissa olemme lahjoittaneet lyhentämättömänä 1€/ottelu Keski-Suomen juniorialuesarjan Zone-liigan kehittämiseen!

Kymmeniä toimitsijatilauksia eritasoisiin salibandyotteluihin

Tiesitkö, että erotuomarit ovat myös päteviä toimitsijoita? Erotuomareiden koulutukseen kuuluu tarkka ohjeistus pöytäkirjan täyttämisestä ja entistä jouhevamman toimitsijatoiminnan järjestämikseksi olemme luoneet Klubilaisten käyttöön yksilöllisiä opastuksia muun muassa pöytäkirjan täyttöön ja kellonkäytön ohjeistuksiin. Olemme saaneet kymmeniä toimitsijatilauksia ympäri Suomen ja kaikki erotuomarimme voivat tulla toimitsijaksi kaikille Suomen sarjatasoille.

Yli 40 uuden erotuomarin rekrytointi lajin ja harrastuksen pariin joko täysin uutena tai lopettaneena erotuomarina syksystä 2017 alkaen

Olemme onnistuneet rekrytoimaan yli 40 täysin uutta erotuomaria salibandyerotuomareiksi. Olemme laskeneet muun muassa Zone-liigan avulla erotuomaroinnin aloittamisen kynnyksen erittäin matalaksi. Osa täysin uusista erotuomareista on keskittynyt toistaiseksi vain Zone-liigaan, mutta pitkäjänteisen työskentelyn (ja toimintammme keskeisimpänä) tavoitteena on mahdollistaa kaikkien halukkaiden Klubilaisten rajojen kokeilu virallisissa sarjaotteluissa. Kaikki Klubilaiset käyvät jokatapauksessa sekä Salibandyliiton virallisen erotuomarikurssin että Klubin oman koulutustilaisuuden ennen siirtymistä kentälle erotuomarina.

Yhteiskuntavastuuprojektit

Olemme osallistuneet vastuullisena erotuomaritoimijana erilaisiin yhteiskuntavastuullisiin projekteihin edistäen lajitoiminnan kehitystä. Olemme osallistuneet muun muassa O2-Jyväskylä ry:n hallihankkeen rahoittamiseen, lahjoittaneet 1€/ottelu Zone-liigan kehitystyöhön, osallistuneet AMK-opinnäytetyön tekemiseen, tarjonneet eri elämäntilanteissa oleville henkilöille mahdollisuuden lisätienesteihin erotuomaroinnin avulla ja kiinnittäneet heitä täten osaksi yhteisöä, lahjoittaneet palloja juniorijoukkuille, tukeneet alakoululaisten luokkaretkien varainhankintaa ja paljon muuta. Mikäli sinulla on jokin ajatus, miten voisimme osallistua sinun tai yhteisösi vastaavanlaiseen projektiin, niin ole rohkeasti yhteydessä meihin (ks. yhteystiedot välilehti)

Yhteistyöseurat