Etsitkö vielä äitienpäivälahjaa? Tutustu Klubin #salibandyäiti -kisaan ja lahjakampanjaan!

Äitienpäivä
7.5.2018

Äitienpäivää on vietetty 1900-luvun alusta lähtien ja sen perinteisiin kuuluu äidin muistaminen esimerkiksi vuoteeseen tuodulla aamiaisella ja lahjalla. Mikäli sinulta uupuu vielä omaperäinen ja mieltä lämmittävä lahja juuri sinun äidillesi, niin lue lisää Klubin äitienpäivälahjakampanjasta ja #salibandyäiti -kisasta.

Suomen Erotuomariklubin erotuomarointi- ja toimitsijapalvelujen lahjakortti on ekologisesti kestävä ja erinomainen lahja, joka tukee suomalaista liikuntaa ja urheilua sekä suomalaista työtä. Juuri nyt sinulla on mahdollisuus ostaa esimerkiksi äidillesi Klubin lahjakortti 25-35€ hintaan! Lahjakortti sisältää halutessasi yksilöllisesti nimikoidun ja sinun toiveidesi mukaan räätälöidyn lahjakortin. Lahjakortin saa käyttää vapaavalintaisesti valitsemaansa kohteeseen tai etsimme toiveidesi mukaan sinulle sopivan lahjoituskohteen. Mikäli yrityksesi tai muu yhteisösi voittaa #salibandyäiti -kisan (lue lisää alta) tai ostaa vähintään yhden lahjakortin meiltä, niin teemme vastavuoroisesti ostoksestasi väh. 2000 ihmistä kattavan julkaisun.

Äitienpäivän lahjakortin voit tilata joko laittamalla meille viestin Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa tai Whatsappissa, soittamalla meille tai täyttämällä tämän tilauslomakkeen lisäten vapaaseen tekstikenttään ”#Salibandyäiti”.

#SALIBANDYÄITI -KISA

Voit myös voittaa itsellesi 25-35€ arvoisen äitienpäivälahjakortin. Kommentoi meidän nettisivulla, Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa #salibandyäiti ja kerro lyhyesti, miksi juuri sinun äiti ansaitsee tämän lahjakortin lahjaksi. Onko hän kenties kuskannut sinua harjoituksiin, peleihin, ollut kahviossa tai leiponut ottelukahvioita varten? Myös äidit itse saavat osallistua kisaan kertomalla, mille joukkueelle ja miksi lahjakortin antaisi. Valitsemme maanantaina 14.5. parhaan perustelun ja olemme voittajaan yhteydessä suoraan.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteistyöseurat