Suomen Erotuomariklubi ja Liikunnalle.fi yhteistyöhön – ”Mullistaa koko erotuomariskeneä”

Yhteistyö
9.4.2018

Suomen Erotuomariklubi ja Jyväskylän liikuntatieteelliseen tiedekuntaan valmennuskursseja järjestävä Liikunnalle.fi aloittavat yhteistyön. Liikunnalle.fi on osa Roihu Consulting Oy:n koulutustoimintaa, joka juontaa juurensa aina vuoteen 2014. Liikunnalle.fi on Suomen johtava liikuntatieteellisen tiedekunnan pääsykokeisiin valmentava koulutustaho, joka yhdistää pääsykokeisiin valmistautumisessa pitkäaikaisen verkko- ja kontaktivalmennuksen.

Klubin toimitusjohtaja Juuso Laamanen ja Roihu Consulting Oy:n toimitusjohtaja Kalle Harmaala ovat yhtä hymyä yhteistyön käynnistyessä. ”Klubin uniikki toimintamalli ja innovatiivinen asenne vakuuttivat minut täysin ja ei tarvinnut sen pidempään miettiä yhteistyön aloittamista”.

Mitä yhteistyö käytännössä katsoen tarkoittaa?

Jokaiselle Jyväskylän liikuntatieteelliseen tiedekuntaan opiskelemaan päässyt hakija tulee jo tämän kevään opiskelijavalintojen jälkeen saamaan Klubilta kutsukirjeen, jossa tulevalle opiskelijalle tarjotaan opintojen oheen työpaikkaa Klubilaisena. Täten erotuomareiden määrää saadaan entisestään kasvatettua, opiskelijoiden elämää helpotettua sekä luotua kaikille tämän sopimuksen yhteistyötahoille laajemmat verkostomahdollisuudet toimia erityisesti Jyväskylän alueella. ”Lähtökohtaisesti ajateltuna tämä yhteistyö mullistaa kokonaan erotuomareiden rekrytointikäytäntöjä koko erotuomarikentällä, olen hyvin iloinen ja kiitollinen yhteistyön aloittamisesta. Klubi tulee myös hyödyntämään muita Roihu Consulting Oy:n palveluja, esimerkiksi sähköisten oppimisympäristöjen kehityksessä” toteaa Laamanen. ”Kyllähän yhteistyö meidänkin toimintaan tuo mahtavaa lisäarvoa; Voimme kertoa pääsykokeisiin valmistautuville henkilöille, että valinnan ollessa suotuisa opiskelupaikan kannalta ei halutessaan tarvitse stressata esimerkiksi taloudellista tilannetta alkavien opintojen parissa” Harmaala jatkaa.

Yhteistyökokonaisuuteen kuuluu luonnollisesti monikanavainen markkinointiviestinnällinen yhteistyö ja muut molempia osapuolia hyödyttävät yhteistyömallit.

Lisätietoja:

Juuso Laamanen (Suomen Erotuomariklubi), info ät erotuomariklubi.fi
Kalle Harmaala (Roihu Consulting Oy), info ät liikunnalle.fi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteistyöseurat