Päivitetty brändi-ilme, some-kanavat ja ennenkuulumaton yhteistyösopimus!

8.3.2018

Totesimme jo joulukuussa, että Teemu Selänteen sanoin kehitys loppuu tyytyväisyyteen! Olemme pari viikkoa painaneet hurjasti töitä kehittymisen eteen ja vihdoinkin voimme kertoa niistä sinulle:

Päivitetty brändi-ilme:

Olemme tehneet hurjan määrän töitä päivitettyä brändi-ilmettämme varten. Nettisivuillemme olemme luoneet entistä helpommat tavat juurikin sinua varten tilata erotuomareita ja toimitsijoita otteluihisi sekä erotuomarivalmennus- ja toimitsijakoulutuspakettien tilaaminen on nykyään mahdollista jo etusivun kautta. Oleellisena osana päivitettyä brändi-ilmettämme on sekä yritys- että seurayhteistyökumppaneidemme korostaminen verkkosivuillamme. Ja kenties mikä hienointa, pääset tutustumaan suurimpaan osaan Klubilaisista tarkemmin heidän verkkosivujen Klubi-profiilien yhteydessä.

Päivitetyn brändi-ilmeen tarkoituksena on helpottaa kaikkien verkkosivuvierailijoiden tutustumista Klubiin ja Klubilaisiin, helpottaa Klubin palveluiden tilaamista ja päästää kaikki tutustumaan lähemmin siihen, mitä erotuomarointi ja Klubilaisuus oikeastaan on ja tarkoittaa. Mikäli sinulla on jotain ajatusta siitä, mitä voisimme tehdä vielä enemmän tai uutena asiana, niin ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Blogisarja:

Olemme helmikuun lopulla aloittaneet aivan uudelaisen blogisarjan salibandysta, erotuomaroinnista ja osin myös Klubilaisuudesta. Bloggaajina hyödynnetään laajaa ja monitieteellistä Klubi-verkostoa, jotka kertovat salibandysta ja erotuomaroinnista omista erilaisista lähtökohdistaan. Lisäksi hyödynnämme tässä blogi-sarjassa Klubi-verkostoamme, jossa yhteistyökumppanimme saavat kertoa, mitä ajatuksia erotuomarointi, Klubi ja Klubilaisuus heissä herättävät ja ovat herättäneet.

Some-kanavat:

Facebook-kanavan lisäksi olemme aktivoituneet Instagramissa ja Twitterissä. Kaikilla kanavillamme on tarkoitus kertoa sinulle enemmän erotuomariudesta, Klubilaisista ja Klubin toiminnasta. Käy ottamassa meidät seurantaan Instagramissa sekä Twitterisssä ja tulet takuuvarmasti näkemään aivan uudenlaista materiaalia, jotka edistävät sinun omaa toimintaasi salibandyn parissa; olit sitten pelaaja, valmentaja, toimihenkilö, katsoja tai, aloitteleva, uusi tai vanha erotuomari!

GoPro:

No mutta, olemme hankkineet GoPron, mutta minkä ihmeen takia? Klubilaisilla on käytössään sähköinen oppimisympäristö erotuomarointiin liittyen, johon tuotamme jatkuvasti uutta materiaalia. Videomateriaalin tekeminen on erittäin keskeisessä roolissa niin pelaajien ja valmentajien kuin myös erotuomarien kehittämiseen. Tilaamalla erotuomarit tai toimitsijat Klubilta, tarjoamme jatkossa sinulle useaan otteluun – hintaan kuuluen – GoPron käytön mahdollisuuden pelien videokuvaamiseksi ja tallentamiseksi joukkueiden käyttöön. GoPro tulee käyttöömme näillä näkymin tiistaista 13.3. alkaen.

Yhteistyösopimus:

Nyt jätämme tämän vain teaserin-tasolle, mutta julkaisemme lähiaikoina aivan ennenkuulumattoman yhteistyösopimuksen salibandyn ja erotuomaroinnin saralla. Uskallamme väittää, että vastaavanlaista yhteistyösopimusta ei ole ennen salibandyn tai erotuomaroinnin konteksteissa tehty. Yhteistyö tulee mullistamaan muun muassa uusien erotuomareiden rekrytointitapoja sekä vaikuttamaan laajemmin yli salibandyn toimirajojen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteistyöseurat