YKSITTÄISEEN OTTELUUN

Tarvitsetko ammattimaista erotuomaritoimintaa otteluusi? Klubin kautta saat tilattua erotuomarit kaikentasoisiin otteluihin, oli sitten kyseessä harrastepeli tai pääsarjatasoinen harjoitusottelu. Etsitkö harjoitusotteluun vastustajaa tai etsittekö salia ottelua varten? Ei hätää, tarvittaessa etsimme teille vaikka molemmat!

HINNASTO

Sarjataso

Jyväskylän alue –

Hinta (€) / erotuomari

Pääkaupunkiseutu –

Hinta (€) / erotuomari

P/T6-11-juniorit 25 35
P/T12-13 – juniorit 30 40
P/T14-15 – juniorit 35 45
P/T16-17 – juniorit 35 50
P/T18-21– juniorit 37,5 55

M6-4D

N6-2D

40 55

M2-3D

N1D

45 60
M1D ja F-liiga Sovitaan tilaajan kanssa erikseen Sovitaan tilaajan kanssa erikseen
 • Pääsarjatasoisiin otteluihin hinta sovitaan tapauskohtaisesti erikseen tilaajan kanssa. Ole yhteydessä info ät erotuomariklubi.fi
 • Annamme kaikkiin tilauksiin 2h vastaus- ja reagointitakuun.
 • Suomen Erotuomariklubi pidättää oikeuden kaikkiin hinnoittelujen muutoksiin.
 • Hinnasto sisältää Jyväskylän alueella kaikki kulut (asettelu-, taloushallinto- ja asettelukulut).
 • Pääkaupunkiseudulla Suomen Erotuomariklubi pidättää täyden oikeuttaa laskuttaa tapauskohtaisesti ja harkintansa mukaan erotuomarin / erotuomareiden matkakulut julkisen liikenteen matkalippujen mukaisesti. Muuten hinnasto pitää pääkaupunkiseudulla sisällään kaikki kulut.

UUTUUS! Klubilla on ollut käytössään keväästä 2018 GoPro ja kuvaamme mahdollisuuksien mukaan kaikki tuomaroimamme ottelut. Saat ottelutallenteen käyttöösi 5€/joukkue lisähintaan. Ensimmäinen otteluvideo on sinulle aina ilmainen!

Mitä enemmän tilaat pelejä kerralla, sitä enemmän tulemme sinua hinnoissa vastaan. Tutustu myös Klubin lahja- ja yrityslahjakortteihin täältä!

Mikäli tarvitset tuomareita turnaukseen, tilaa ne tämän lomakkeen kautta.

  TILAAJAN TIEDOT

  OTTELUN TIEDOT

  Tilaamalla hyväksyt tilausehdot.

  Turnausmuotoisiin otteluihin hinnasto neuvotellaan tilaajan kanssa tapauskohtaisesti erikseen ottaen huomioon ottelumäärät ja peliajat huomioiden kustannuksien pysymisen kohtuullisina.

  Yhteistyöseurat