Isänpäivälahja, joululahja tai yrityslahja hakusessa? ”Ainutkertainen ja vastavuoroinen mahdollisuus tukea suomalaista salibandya”

31.10.2017

Isänpäivälahja, joululahja tai yrityslahja hakusessa? Suomen Erotuomariklubin erotuomaripalvelujen lahjakortti on ekologisesti kestävä ja erinomainen lahja, joka tukee suomalaista liikuntaa ja urheilua sekä suomalaista työtä. Haastamme juuri sinut, yrityksesi tai muun yhteisösi tukemaan suomalaista salibandyn lapsi-, nuoriso- ja aikuisurheilua tekemällä samalla hyvää itsellesi ja läheisillesi.

Tarjoamme mahdollisuuden ostaa erotuomaripalveluja (erotuomareita harjoitusotteluihin, koulutuksia, toimitsijoita) lahjana ja osoittaa nämä juuri sinun valitsemallesi joukkueelle tai seuralle. Keski-Suomen alueella pelataan esimerkiksi syyskauden 2017 aikana satoja salibandyn harjoitusottelua, joihin tarvitaan vähintään yksi erotuomari per ottelu. Suomen Erotuomariklubin tuomareiden kysyntä on ollut koko syksyn ajan todella suurta ja yhdessä olemme tehneet paljon yhteiskunnallista hyvää ja lajin kehitystyötä.

Suomen Erotuomariklubi kantaa myös asiassa kortensa kekoon. Jokaisesta ostetusta lahjakortista teemme halutessanne uutisen Klubin nettisivuille (sis. logopaikan etusivulla ja muun esittelyn) ja sosiaalisen median kanaville (keskimääräinen julkaisutavoittavuus 500-2000 henkilöä) ja halutessanne teemme teille sähköisen tai perinteisen kunniakirjan osallistumisesta kampanjaan. Lisäksi olemme kaikille muille ideoille ja ajatuksille erittäin avoimia.

Mitä tämä maksaa? No ei paljoa, vain 25-35€ /ottelu ja mitä enemmän ostat pelejä kerralla, niin sitä enemmän tulemme hinnoittelussa vastaan! Lahjakortin voit tilata ”Tilaa tuomarit” -välilehden kautta ja lisäämällä tilaukseen maininnan lahjakortista tai soittamalla meille suoraan (ks. ”Yhteystiedot”)

Laadukkaat erotuomarit, toimitsijat ja kouluttajat kaikkiin salibandypeleihin toimittaa vastuullisesti Suomen Erotuomariklubi!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteistyöseurat