Yhdessä tästä selvitään – Klubilta lahjoitukset O2:sen ja Happeen tukirahastoihin!

3.4.2020

Salibandykausi, muun muassa Intersport-liiga, sai dramaattisen lopetuksen kevätkauden 2020 osalta. Koronavirus on pysäyttänyt suomalaisen urheiluyhteisön ja on asettanut suomalaiset urheiluseurat ennennäkemättömien haasteiden eteen. Joudumme keskittymään nyt urheilua tärkeämpiin asioihin, mutta yhdessä tästä selviämme!

 

 

Pelien keskeyttäminen tämän kauden osalta on myös tarkoittanut sitä, että erotuomarointitehtäviä ei ole. Usein on kuultu sanottavan, että ilman erotuomareita ei ole pelejä. Nyt pitää muistaa, että ilman pelaajia ei ole pelejä. ”Kriisin laajuden ja syvyyden selkeentyessä koko yhteiskunnan tasolla ymmärsimme, että meidän on kartoitettava tapoja auttaa pelaajia jatkamaan poikkeusolojen jälkeen rakkaan harrastuksensa parissa. Haluamme viestiä, että yhdessä me tästä selviämme ja mahdollistamme yhdessä paluun kohti normaalia arkea, jossa harrastukset ovat keskeinen osa sitä” kerrotaan Suomen Erotuomariklubista.

 

Useampi Klubilainen ilmaisi kauden keskeytyksen yhteydessä ja koronan muiden vaikutusten myötä halunsa lahjoittaa erotuomaripalkkioitaan tukeakseen pelaajie harrastuksen jatkamisen edellytyksiä. ”Tässä vaiheessa selvitimme yhdessä jyväskyläläisten O2:sen ja Happeen kanssa vaikuttavimpia tukemisen muotoja ja päädyimme tukemaan molempien seurojen tukirahastoja. Klubilaiset ovat lahjoittaneet erotuomaripalkkioitaan tukirahastoihin noin 600€ edestä ja päätimme, että Klubi lahjoittaa tukirahastoihin vielä 200€ lisää. Molempiin tukirahastoihin lahjoituksien suuruudet ovat siis 400€ / tukirahasto” selvennetään Suomen Erotuomariklubista. ”Haastamme myös muita yrityksiä ja yhteisöjä kantamaan jo pienilläkin summilla kortensa kekoon, jotta kaikki, erityisesti lapset ja nuoret, pääsisivät poikkeusolojen jälkeen mukaan harrastustoimintaan normaalisti”.

O2 Jyväskylän tukirahastosta voi lukea lisää täältä: https://www.o2-jkl.fi/content/fi/1/26770/Tukirahasto.html

Happeen Mika Kohonen -tukirahastosta voi lukea lisää täältä: https://www.happee.fi/seura/9191/mika-kohonen-tukirahasto

Aurinkoista kevättä ja terveyttää kaikille poikkeusolojen keskelle!

Suomen Erotuomariklubi ja Klubilaiset


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteistyöseurat