Kausi 2019-2020 on pakettissa – Rekrytointi ja valmistautuminen ensi kautta varten on alkanut!

20.3.2020

Koko suomalainen urheilu on pysähtynyt. Pelejä ei pelata tarkoittaen samalla sitä, että erotuomaritehtäviä ei ole toistaiseksi tarjolla. Elämme poikkeusoloissa ja -tilanteessa, jossa merkittävämmät asiat vaikuttavat koko yhteiskunnan toimintaan. Haluamme kuitenkin kääntää katseet kohti tulevia aikoja, jossa paluu normaaliin arkeen on lähempänä sekä konkreettisempaa.

Erityisesti haluamme kuitenkin tässä vaiheessa kiittää kaikkia sidosryhmiämme yhteistyöstä ja kaudesta 2019-2020 – Odotamme innolla yhteistyötä kanssanne myös kaudella 2020-2021!

Yhteenveto kaudesta 2019-2020 – Vuoropuhelu kasvoi merkittävästi ja oli antoisaa

Suomen Erotuomariklubin kolmas toimintakausi loppui toki ennenaikaisesti, mutta sisälsi paljon hyvääkin. Uusia Klubilaisia saimme houkuteltua Klubin toimintaan reilusti yli toistakymmentä ja toimintamme on nyt erittäin vakiintunutta sekä Keski-Suomessa että pääkaupunkiseudulla. Pelien lukumäärä oli viime kauteen verrattuna hienoisessa kasvussa, mutta suurin kasvu saavutettiin toimitsijatehtävien saralla ja erityisesti pääkaupunkiseudulla. Koulutustoimintaa järjestimme Klubilaisille kaksi kertaa SSBL:n tarjoaman koulutuksen lisäksi unohtamatta tietysti alati kasvavaa sähköistä oppimisympäristöämme, joka on Klubilaisten käytössä kokoajan ajasta ja paikasta riippumatta. Kokeilimme tammikuussa 2020 ensimmäistä kertaa koulutustilaisuuden järjestämistä etänä, josta saatu kokemuspalaute oli erittäin myönteinen. Järjestämme kevään 2020 aikana Klubilaisille vielä vastaavan etäkoulutustilaisuuden, jossa tarkoituksena on syventyä toiminnan uudelleen käynnistämiseen, kun muut olosuhteet sen sallivat.

Vuoropuhelun kasvaminen joukkueiden, toimihenkilöiden ja Suomen Erotuomariklubin välillä kasvoi toimintakauden aikana merkittävästi. Palautteen antamisen kynnys selkeästi madaltui kauden aikana ja palautetta saimme sekä positiivisissa merkeissä että toimintaa kehittävän palautteen merkityksissä. Palautteen antaminen on keskeisin perusta sille, että saamme kehitettyä toimintaamme. Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa erotuomari- ja toimitsijatyöskentelyn laatua. Kaikki palautteet käsittelemme yksilöllisesti tarkoittaen sitä, että jokaiseen palautteeseen vastaamme ja käymme palautteen läpi joko henkilökohtaisissa tai ryhmäpalautekeskusteluissa läpi. Kiitämme suuresti saamastamme palautteesta ja toivomme sitä aina, kun koette siihen aihetta. Aihe saa olla kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Kausi 2020-2021 – Tule mukaan Suomen nopeimmin kasvavaan erotuomariyhteisöön!

Vaikka kukaan ei osaa tarkasti sanoa, että milloin kausi 2020-2021 päästään todenteolla aloittamaan, niin olemme aloittaneet kauden 2020-2021 suunnittelun. Erityisesti haemme uusia Klubilaisia kasvavaan toimintaamme mukaan yli paikkakuntarajojen! Lue lisää, mitä meillä on tarjota sinulle: 

  • Vuosittain noin 800-1000 salibandyn harjoitusottelua (yksittäisiä ja turnausmuotoisia) sekä satoja toimitsijatehtäviä – Ja nämä kaikki ympäri Suomen!
  • Erotuomarikoulutusta ja -valmennusta yksilöllisesti sekä osana yhteisöä – Klubin sisäiset koulutukset ja sähköinen oppimisympäristö luovat jokaiselle yksilöllisen erotuomaripolkunsa Salibandyliiton peleihin asti
  • Emme velvoita sinua mihinkään, hoidat erotuomari- ja toimitsijatehtävät sinulle sopivissa aikatauluissa
  • Kaikista erotuomari- ja toimitsijatehtävistä erittäin asianmukaiset taloudelliset korvaukset

Aiempaa erotuomarointikokemusta mistään lajista ei tarvita. Me koulutamme sinut. Liittyminen Klubiin on maksutonta ja sen voit tehdä yksinkertaisesti lähettämällä meille sähköpostia info@erotuomariklubi.fi. Lue lisää myös täältä: https://www.erotuomariklubi.fi/?page_id=488

Kauden 2020-2021 keskeisin tavoitteemme on edelleen panostaa toimintamme laatuun. Erotuomariyhteisömme kasvu on tähänkin asti ollut luonnollista ja luotamme edelleen siihen. Tärkein tavoitteemme on kuitenkin kaikesta huolimatta laatuun panostaminen, johon fokusoidumme täysillä nyt ja tulevaisuudessa.

Palvelutarjontaamme kuuluvat yhä edelleen laadukkaat erotuomari- ja toimitsijapalvelut kaikissa lajeissa ympäri Suomen. Pyrimme kuvaamaan entistä enemmän tuomaroimiamme otteluita GoProlla tehden niistä sekä joukkueille ottelutallenteita että Klubin sisäiseen koulutukseen videoklippimateriaaleja. Järjestämme halutessanne myös harjoitusotteluita ja -turnauksia etsimällä joukkueelle harjoituspeliin / -turnaukseen vastustajan/vastustajia. Olemme järjestäneet seuroille ja joukkueille toimitsija- ja sääntökoulutuksia – tulokset pelin ymmärtämisessä paremmin sääntöjen puitteissa ovat olleet merkittäviä saamamme palautteen perusteella.

Ja tottakai, olemme erittäin avoimia uusien ideoiden ja palvelujen toteuttamiseen – Ole meihin ennakkoluulottomasti yhteydessä!

Terveyttä, hyvinvointia ja olosuhteisiin nähdne mitä parhainta valmistautumista kaikille kauteen 2020-2021!

-Suomen Erotuomariklubi-


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteistyöseurat