Vilkas kevätkausi takana – Klubi valmistautuu kauteen 2019-2020!

4.7.2019

Suomen Erotuomariklubin toinen toimintakausi on tullut päätökseensä ja fokus on jo muutaman viikon ajan ollut kauteen 2019-2020 valmistautumisessa.

Kevään aikana Klubilaisia tavattiin tuttuun tapaan lähes 250:ssä Zone-liigan ottelussa, O2-Jyväskylän järjestämässä Talent Cupissa, Pieksämäellä Pisaban perinteisessä Puulaakissa ja uutena turnauksena Hankasalmella järjestetyssä PumppuCupissa. Unohtamatta tietenkään Laukaan Betonin ja Voimatel Oy:n firmaturnauksia toukokuun puolella. Kesäkuussa olemme olleet mukana toteuttamassa Happeen ja O2-Jyväskylän Street Games -tapahtumaa, jossa Katusählyturnaus pelattiin Klubilaisten valvovien silmien alla.

Heinäkuu ei suinkaan ole hiljainen kuukausi Klubin toiminnassa. Olemme saaneet mukavan määrän harjoitusottelutilauksia, olemme menossa jälleen Suosählyn SM-kisoihin Leivonmäelle ja heinä-elokuun vaihteessa olemme mukana toteuttamassa kahta 05-06-ikäluokkien isompaa turnausta Jyväskylässä.

Uusien Klubilaisten rekrytointi on myös kovaa tahtia käynnissä ja mikäli sinua yhtään kiinnostaa liittyä Klubi-yhteisöön, niin ole meihin yhteydessä sähköpostilla (info@erotuomariklubi.fi), puhelimitse, Whatsappilla, nettisivuilla tai meidän some-kanavien kautta. Aiempaa kokemusta erotuomaroinnista et tarvitse, koulutamme sinut kentällä ja sen ulkopuolella haluaamasi tahtiin kohti itseasettamiasi tavoitteita oman ajankäyttösi puitteissa. Käytössäsi sinulla on Klubin sähköinen oppimisympäristö satojen videoklippien kera sekä muiden Klubilaisten erotuomarointikokemusta Salibandyliigasta asti.

Kiitos kaikille yhteistyötahoille kaudesta 2018-2019 ja oikein hyvää valmistautumista kauteen 2019-2020! Ja tervetuloa mukaan Klubin toimintaan!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteistyöseurat