Klubilla työläs syksy – Ansaittu jouluvapaa yli 400 ottelun jälkeen! Iso kiitos joukkueille!

30.12.2018

Suomen Erotuomariklubi on ollut pari viimeistä viikkoa ansaitulla joulutauolla. Klubin syksy oli varsin työntäyteinen; Zone-liigan noin 250 ottelun ohella toimitimme tuomarit noin 150 muuhun harjoitusotteluun ja/tai -turnaukseen.

Asia, josta olemme kenties eniten ylpeitä, on kasvanut ja sitoutunut Klubi-yhteisö. Pelkästään erotuomaroivien (ja samalla toki myös toimitsevien toimitsijoiden) lukumäärä on kasvanut 40 Klubilaiseen! Klubi-yhteisöön kuulut myös sinä; yhteistyöseuramme ja -joukkueemme ovat vakiintuneet oleelliseksi osaksi toimintaa ja mikä parhainta, saamme jatkuvasti uusilta joukkueilta ja seuroilta yhteistyöehdotuksia ja erotuomari- sekä toimitsijatilauksia. Suhtaudumme jokaiseen yhteydenottoon aina positiivisella tavalla ja meidän lähtökohtainen vastaus jokaiseen yhteistyöehdotukseen on kyllä.

Ilman teitä, ei olisi meitä ja yhdessä olemme enemmän! Teemme yhdessä Suomesta maailman parhaimman salibandymaan!

On tullut aika kiittää kuluneesta vuodesta kaikkia sidosryhmiämme ja toivottaa teille kaikille mitä parhainta (salibandyntäyteistä) uutta vuotta 2019! Nähdään kentillä ja sen ulkopuolella!

-Klubi-yhteisö-


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteistyöseurat