Kausi 2018-2019 pyörii kovaa vauhtia – 1000 ottelun rajapyykki lähenee!

16.9.2018

Suomen Erotuomariklubin toinen toimintavuosi on ollut jo pitkän aikaa kovaa vauhtia pyörimässä. Pelejä ja turnauksia on ollut yhteensä jo lähemmäs 100 heinäkuun ensimmäisistä viikonlopuista lähtien niin katusählyn, suosählyn, SunSäbän kuin ”normaalin” salibandyn parissa. Eräänä kohokohtana voidaan mainita Flanels ry:n 20-vuotisjuhlatapahtuman pääsarjatason ottelut Happee – Lasb ja Happee – Josba elokuun alussa. GoProlla materiaalia on jo tässä vaiheessa kautta kertynyt kymmeniä tunteja niin erotuomareiden kuin joukkueiden valmennus- ja koulutuskäyttöön. Nämä ottelumäärät tarkoittavat sitä, että 1000 ottelun rajapyykki lähenee uhkaavasti ja arvioiden mukaan se saavutetaan lokakuun puoleen väliin mennessä.

Klubin yhteisö on Suomen nopeiten kasvava erotuomariyhteisö. Klubin koulutustilaisuuksissa 12.-13.9. oli yli 20 osallistujaa ja noin kymmenkunta olivat estyneitä tulemaan paikalle. Koulutustilaisuuksissa kasvatimme yhteishenkeä, kävimme läpi uusia sääntömuutoksia niin virallisissa sarjapeleissä kuin myös Zone-liigassa sekä tutustuimme Klubilaisuuteen. Sähköinen oppimisympäristö Klubilaisille saa jatkuvalla syötöllä lisämateriaalia, joka tukee jokaisen Klubilaisen kehitystä erittäin tehokkaasti.

Suosittelemme kaikille pelaajille ja salibandyn muille toimihenkilöille tutustumaan salibandyn uudistuneisiin sääntöihin tarkasti. Salibandyn erikoisuutissivusto on erittäin ansiokkaasti koostanut sääntömuutoksista oheisen artikkelin:

https://paakallo.fi/2018/05/salibandyn-saantomuutokset-astuvat-voimaan-1-7-rankkareiden-suhteen-iso-mullistus/

Suosittelemme, että aina sopiessanne harjoituspelejä, niin varatkaa otteluiden loppuun muutama minuutti aikaa rankkareiden vetämiselle! Näin rankkarit valmistavat sekä pelaajia että erotuomareita huippusuorituksiin virallisissa sarjapeleissä.

Myös Klubin taustaorganisaatio on vahvistunut. Jyväskylän uutena aluepäällikkönä on aloittanut Joonas Niemi, jolla on 10 vuoden erotuomarointitausta. Joonaksen vastualueena on toimia Klubilaisten lähiesimiehenä ja -tukena sekä avustaa muissa hallintotehtävissä. Tervetuloa mukaan joukkoon Joonas!

Toivotamme kaikille joukkueille, pelaajille, valmentajille, toimihenkilöille ja taustajoukoille mitä parhainta salibandykautta! Love the way you play!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteistyöseurat